Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie. Infiintata in 1990 pe structura fostei autobaze de calatori, S.C. TRANSDARA a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri. Pentru transportul calatorilor societatea dispune de 28 autocare, 34 autobuze si 11 microbuze. Activitatea este structurata pe patru coloane. COLOANA 1, cu sediul in Arad, deruleaza activitatea de transport pe raza judetelor Arad, Timis, Bihor. COLOANA 2 - cu sediul in Chisineu Cris - dispecerizeaza activitatea pe raza judetelor Arad si Bihor, COLOANA 3 - cu sediul in Caransebes si COLOANA 4 - cu sediul in INEU gestioneaza cursele regulate in regim de conventie cu importante societati din zona. Sunt deservite zilnic 26 trasee judetene si interjudetene.
   Din respect pentru calator, dar si pentru consolidarea pozitiei detinute pe piata, in anul 2003, TRANSDARA a demarat un ambitios program de investitii si, cu ajutorul unui credit bancar, a trecut la modernizarea parcului auto.
    In paralel cu privatizarea societatii si integrarea in HOLDINGUL ATLASSIB, s-a dezvoltat si o activitate conexa celei de transport - activitatea de autogara. Astfel, vechea autogara din strada 6 Vanatori a fost modernizata radical,aceasta oferind astazi clientilor conditii de nivel european, de la spatiul destinat cumpararii de bilete sau sali de asteptare (pentru intern si pentru international) si pana la cele 18 peroane sau la sistemul electronic de dirijare a circulatiei autobuzelor. Pe zi ce trece, utilizatorii serviciilor noastre se conving tot mai mult ca grija fata de acestia ocupa un loc esential in politica firmei TRANDARA
   De asemenea, oferim posibilitatea inchierii de autocare sau microbuze pentru excursii interne si internationale Executam inspectii tehnice periodice la orice categorie de autovehicul Executam reparatii in atelier autorizat R.A.R. Executam verificari si reparatii de tahografe in atelier autorizat R.A.R.
      
S.C. Transdara S.A. - Transport intern de persoane
INCHIRIERE AUTOCARE si MICROBUZE
       va ofera microbuze si autocare ce va pot asigura o deplasare la
TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE
      ATLASSIB
TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE PLICURI SI COLETE
      POSTA ATLASSIB
ASIGURARI
      prin CARPATICA ASIG.
SERVICII BANCARE
      prin B.C. CARPATICA